Gyertyaöntés: a tökéletes adventi program

2017. december 19. - Kontent

Az ünnepeink elképzelhetetlenek a különféle méretű és színű gyertyák nélkül. Különleges, meghitt hangulatot varázsolnak a helyiségekbe, kicsit misztikus, meditatív atmoszférát teremtenek. A gyertyák soha nem „mennek ki” a divatból, lakberendezési és dekorációs trendektől függetlenül, az éppen népszerű színekre és textúrákra való tekintet nélkül kísérik végig az ünnepet.

spar_karacsoniy_gyertyak_1280x720.jpg

Karácsonykor kiemelten fontos a szerepük. A keresztény vallásban a gyertya Jézust jelképezi: miközben fényt ad, maga is megsemmisül - ahogyan Jézus is meghalt a kereszten, hogy halálával megváltsa az emberiséget. A láng, a kanóc és az olvadó viasz a Szentháromságot szimbolizálja, a test, a szellem és a lélek együttese.

Az üzletekben rengeteg különböző színű, formájú és illatú gyertyát vehetünk, de ha belefér az időnkbe, otthon is megpróbálkozhatunk a gyertyaöntéssel. Az egyedi gyertyák ajándéknak is beválnak, a gyertyaöntés pedig szuper közös adventi program lehet.

Az alábbiakban gyertyás dekorációk készítését mutatjuk be. Készítsd el őket te is szeretteidnek, közben hangolódj az ünnepre.

Hozzávalók

 

Háztartási gyertya
Viaszszínező tömb
Bögre

Kontúrfesték

Csillámpor

Kanóc

Mézeskalács kiszúrók
 

 

Fázisok

 

spar_karacsoniy_gyertyak_pin_final1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://vivat.blog.hu/api/trackback/id/tr313509641

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása