Egy megdöbbentően egyszerű módszer, amitől imádni fogod a lakáskeresést.

2016. október 24. - Kontent

Te is szoktál lakberendezési blogokat olvasgatni, csak a hangulat, inspiráció kedvéért? Én rendszeresen böngészek olyan oldalakat, ahol szép lakások, hatalmas házak és gyönyörű kertek vannak a legjobb szögből fotózva, hogy minden tökéletes legyen.

1_9.jpg

Hogy miért teszem?

Valld be, hogy te is jobb lakásba, nagyobb házba vágysz, és még ha esetleg nincs is éppen pénzed, tudod, hogy majd lesz. Ráadásul jót tesz a léleknek, ha van miről álmodozni.

A panellakás egyik legnagyobb rákfenéje a kicsi konyha. Én tényleg szeretek a betondzsungelben lakni, és imádom a IX. emeleti lakáskánkat, de nap mint nap okot ad egy kis káromkodásra a lehetetlen méretű női birodalmam. (És nem a fürdőre gondolok! :P) Hol a mosogató szélén dülöngélő evőeszköztartó idegesít fel, hol a zöldségeket nem tudom már, csak egymásra rakosgatni, amíg a sorukra várnak a levesbe karikázás idején. Egyszerűen mindenhez kevés a hely.

Szóval, ha én keresgélek saját lakást, nálam a nagy konyha a legfontosabb (mindezt persze úgy, hogy nincs rózsadombi házikóra pénzem).

Ilyenkor nemcsak azt nézem a hirdetésekben szereplő alaprajzokon, hogy mekkora a konyha, hanem azt is, hogy hol helyezkedik el és vajon mennyire átalakítható, összenyitható, hogy nekem minél nagyobb helyem legyen a család pocakját megtöltő finom fogások elkészítéséhez. És persze az érzet sem utolsó szempont, hogy kényelmes legyen térülnöm-fordulnom.

No, így vagyok én a lakás- pontosabban konyhanézegetéssel.

2_8.jpg

Ezért használok alkalmazást

Mindenkinek más a legfontosabb szempont, ebben biztos vagyok, de az vitathatatlan, hogy minél könnyebb keresgélnünk egy adatbázisban és minél kényelmesebb ott nézelődnünk, annál szívesebben használjuk.

Így vagyok én a Jófogás alkalmazásával, amit napjában többször elindítok (pikk-pakk indul, szóval tényleg a buszmegállóban is van értelme előkapnom, amíg a 8-asra várok).

Igazi

Valahogy szeretek "élő" lakásokat nézegetni, amikben igazi hús-vér emberek laktak (vagy még laknak is), és talán teljesen át fogom alakítani a helyet, de akkor is van egy hangulat vagy valami, ami megfog a hirdetésben. És ezt egy lakberendező által lesikált, majd felépített, kiszínezett lakás soha nem fogja nyújtani. Persze, mások vagyunk...

Mobil

Ami miatt imádom az alkalmazást használni, az az, hogy nem vagyok géphez kötve, bármikor előkaphatom a telefonomat: az orvosi rendelő várójában (a panaszkodások hallgatása helyett), a gyereket várva edzés után, buszozás közben, vagy akár este, az ágyban, elalvás előtt. Még egy kicsit, hogy aztán legyen miről szépeket álmodnom!

Gyors, egyszerű

Te is meg szoktad osztani másokkal vágyaid tárgyát? Na, nem arra gondolok, hogy átviszed a szomszédnak a kedvenc babzsákfoteledet. Én, ha meglátok egy-egy menő konyhát, muszáj azt megmutatnom Édesanyának, hogy gyorsan kibeszéljük, ott mit-hogyan lehetne megvalósítani. Fejben már el is búcsúztam a paneltől.

Vagy ha épp egy olyan hatalmas, erkélyes penthouse-ba futok bele, amiért tudom, hogy odavan a legjobb barátom, akkor mindenképp látnia kell neki is! No, hát ilyenkor szuper jól jön, hogy csak elhúzom a tenyerem élét a telcsimen és máris megoszthatom velük új szerelmem tárgyát. Persze megosztás gomb is van minden oldalon, úgyhogy akár a teljes hirdetést (annak linkjét) is átdobhatom nekik. Ennyire egyszerű!

3_4.jpg

Gyors hirdetésfeladás

Imádom, hogy digitális világunk lehetővé teszi, hogy minden olyan tevékenység elvégzése is felgyorsul, amire eddig feleslegesen ment el oly sok idő. Így van ez a hirdetésfeladással is az alkalmazás segítségével. Ez tényleg még egy hatéves gyereknek is menne!

A legszuperebb, hogy egy gombnyomással tudsz felvinni fotókat, úgyhogy tényleg csak végig kell futnod a lakáson, kerten a telefonoddal és megmutatnod a világnak, hogy mid van.

Pikk-pakk felviheted az adatokat, amiket a potenciális vásárlókkal meg akarsz osztani és csak pár kattintás, kész is a hirdetésed, ami azonnal bekerül a legnagyobb adatbázissal rendelkező Jófogás rendszerébe. És ez menő!

Az alkalmazást innen tudod letölteni: Android, iOS, Windows

A bejegyzés trackback címe:

https://vivat.blog.hu/api/trackback/id/tr7011827365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása