Modellből mogul – Heidi Klum

2017. június 06. - Kontent

Túl a negyedik ikszen és négygyerekes anyaként is keresett fehérneműmodell volt, de már nagyon fiatalon felkészült arra, hogy mi következik ezután. Legújabb kollekcióját egy Magyarországon is jelen lévő élelmiszer-üzletlánc, a Lidl fogja árusítani.pressebild_hk_1_1.jpg

Kép: Lidl

Heidi Klum modellkarrierje 18 éves korában kezdődött, amikor megnyerte a Petra magazin és a New York Model ügynökség "Model '92" versenyét. A nevezésre egy barátja beszélte rá, miután egy kisebb modellversenyen reklámarcnak választották.

Párizsi, milánói és New York-i munkák következtek, de akármilyen hihetetlen, eleinte nem ért el átütő sikereket a kifutón, mert a divattervezők inkább az akkori trendeknek jobban megfelelő, betegesen sovány, drogosnak kinéző modelleket keresték. Heidi ezért inkább reklámokban, katalógusokban szerepelt, és egyre közelebb került a tévézés világához.

A VICTORIA'S SECRET egyik angyalaként aztán bekerült a szupermodellek közé, és olyan magazinok címlapján jelent meg, mint a Cosmopolitan, a Glamour vagy a Mademoiselle, és a szakma másik csúcsának tekinthető Sports Illustrated fürdőruha kiadványában is megjelent 1998-ban.

heidi-klum-6.jpg

Kép: thedailybeast.com

A SZÉPSÉG NEM ELÉG

Heidi azonban nem elégedett meg a kifutóval és a címlapokkal, és már egészen fiatalon elkezdett felkészülni arra az időszakra, amikor már nem tud csak a szépségből megélni. Kipróbálta magát színésznőként: feltűnt az 54 c. filmben, a Szex és New York és a CSI: Miami helyszínelők című sorozatokban, de aztán rájött, hogy hozzá sokkal közelebb áll az, hogy üzletasszony és divattervező legyen.

43 évesen köszönt le a Victoria’s Secret angyala címről, ekkorra már 20 millió dolláros vagyonnal rendelkezett. A Forbes magazin a legbefolyásosabb nők és a 100 leggazdagabb híresség közé sorolta. És hogy mivel keresett ennyit?

A GERMANY'S NEXT TOPMODEL című műsornak nemcsak háziasszonya, hanem Tyra Banks-szal együtt a producere is volt. A vagyona alapját ez, és a 15. évadjánál tartó Project Runway reality adja, aláírt egy szerződést egy 20 részes új sorozatra is.

Már fiatalon elkezdett SAJÁT KOLLEKCIÓKAT tervezni, és mára egy egész divatbirodalmat épített fel.

Mindezt négygyerekes családanyaként vitte végig! Első férje a sztárfodrász Ric Pipino volt, majd a Red Hot Chili Peppers énekesével élt. Első gyereke a Formula–1-es mogultól, Flavio Briatoretól született, majd 2005-ben feleségül ment Seal brit énekeshez, három gyerekük született, 7 év után váltak el.

2432044400000578-0-image-a-38_1419126855987.jpg

Kép: i.dailymail.co.uk

CIPŐK, SPORT ÉS FEHÉRNEMŰK

Heidi az Ottóban megrendelhető, saját daraboktól a Birkenstock márkának tervezett cipőkön át eljutott a Mouwad-ig, amelynek vásárlóit ékszerkollekcióval nyűgözte le. A Pea in the Pod és a Motherhood Maternity márkáknak kismamaruhákat készített, 2010-ben pedig a New Balance-nak kezdett kényelmes, megfizethető, ugyanakkor stílusos sportos öltezékeket és technikai ruházatot tervezni. Saját fehérnemű- és fürdőruhamárkája van (Heidi Klum Intimates, Swim). Ahogy a befutott modelleknél szokás, a nevét adta két parfümhöz is.

heidid-klum-swim-launch-640.jpg

Kép: buro247.com.au

A fentiekből is kiderült, hogy nemcsak luxusban utazik, véleménye szerint fontos, hogy a divat mindenkinek örömet jelentsen, és mindenki számára elérhető legyen.

A Lidl június 6-án jelentette be, hogy eddig példátlan együttműködésre kerül sor: a modell saját kollekciót tervezett az áruházláncnak. Valószínűleg gyorsan el fogják kapkodni a darabokat, mivel csak korlátozott ideig lesznek elérhetők. 

A poszt megjelenését a Lidl támogatta.

A bejegyzés trackback címe:

https://vivat.blog.hu/api/trackback/id/tr4112567729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása